Kubicsek Sándor

Jó régen születtem, a 60'-as évekből Pemete-ként ismernek. Teenager koromban a Nevada együttes alapító tagjaként zenéltem, majd hosszú kihagyás után ismét zenélek, mivel a zene iránti szeretetem soha nem múlt el.

UNOKÁIM

unokaim_2017._julius.jpg

 2018.04.25._kristoffal.jpg

 

 

 

Nagyszülőnek lenni nem jelent mást, mint egy mennybéli áldást: 

 

áldást egy olyan szülőre, aki egykor a gyermeke kezét fogta, most azonban az unokája lelkét gondozza. Az unokájáét, akiért mindent odaadna. Akinek mindenkor mindent megadna. Akiért lehozná még a csillagos eget is és ha kell levarázsolná az égről a fellegeket is. Akiért érdemes még sokáig élni és minden nap jól lenni. Mert egy unoka olyan, mint egy kis gyógyító drága kövecske, ha veled van és nálad boldog leszel tőle.

 

Kristóf (4) és Márk (2) Unokáim tegnap nem mentek óvodába és bölcsödébe, mert mindketten köhécseltek egy kicsit. Ezért „betegszabadságon” voltak nagyszülői felügyelettel és egy boldog napot töltöttünk el együtt. Csak amikor az Unokáim viselkedését látom, akkor tudom pontosan, hogy jól neveltem-e a gyermekeimet. 

”Három olyan dolog van, amelyet mindig eltanulhat a felnőtt a gyerektől: hogy kell ok nélkül örülni, hogy kell mindig valamilyen foglalatosságba merülni, és hogy kell kíméletlenül kiharcolnia magának azt, amit ő akar.” 

 

Paulo Coelho

 

 

 

Márk 2 éves:

 

Kristóf 4 éves:

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 67
Heti: 98
Havi: 514
Össz.: 19 516

Látogatottság növelés
Oldal: Unokáim
Kubicsek Sándor - © 2008 - 2018 - kubicseksandor.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »